Att fota när folk jobbar

När jag inte fotar produkter eller företag så gillar jag att gå ut när det är mörkt och fota folk som jobbar natt.

Oftast är det vägarbetare som jobbar, oavsett väder så sliter dom när alla andra sover och därför tycker jag om att fota dem.

För det mesta brukar jag fråga om lov men då upplever jag att fotot blir tillgjort med tanke på att dem vet att jag skall fota dem, därför föredrar jag att fota dem utan deras vetskap, det blir en naturlig bild som tilltalar en på ett helt annat sett.

Jag fick äran att fota ett par glasgubbar från glasjouren som bytte skyltfönster.

Klockan var säkert 02 på natten, regnet öste ner och jag var på väg hem efter min fotorunda.

Jag önskar verkligen att jag kunde lägga upp bilden här men jag får undvika det då jag skall ha det i min kommande digitala utställning. Men i bilden så ser man hur regnet öser ner, gatlyktorna som lyser och reflekterar på skyltfönstret, pölarna som reflekterar arbetarna. osv. Hela kompositionen känns magisk.