Ny kamera + nytt uppdrag

Hej,

jag har inte uppdaterat bloggen så ofta som jag velat då jag verkligen har haft fullt upp. Jag klagar inte, det är verkligen en otroligt roligt tid och jag älskar varje uppdrag jag tar mig an men det ger inte mycket utrymme för annat 🙂

Med tanke på alla uppdrag jag fått de senaste och alla kommande uppdrag som är på väg in så bestämde jag mig för investera i en ny kamera.

Det är absolut inget fel på kameran jag har nu, men jag kände att jag behövde unna mig något. Istället för att unna mig en resa (som jag verkligen inte har tid för) eller kläder, så unnade jag mig en sprillans ny Nikon D850.

Jag borde få den levererad idag och jag är som ett litet barn, för varje litet ljud jag hör så får jag för mig att det är Avi:n som ramlat in, men icke.

Mitt första uppdrag med den nya kameran blir ett företag som sysslar med renovering av betonggolv m.m

Jag skall fota personal (som tidigare uppdrag) men också ute på fält. Likt tidigare uppdrag.

Jag ser verkligen emot det.

Vi hörs folket 🙂