Sluta som fotograf pga Covid-19

Ja, jag var tvungen att lägga min karriär åt sidan när pandemin slog till, jag hade ingen inkomst under dom första månaderna och inga bokningar så jag fick pausa mitt företag och börja leta jobb.

Som tur var så hitta jag ett jobb på ICA och jag har jobbat där sen dess. Jag personligen tycker att det är sjukt roligt, missförstå mig rätt, att fotografera är mitt liv, men det var verkligen roligt att få nya arbetskollegor, testa på något nytt och faktiskt bara jobba sina timmar för att sedan vara klar med jobbet. Jag fick så mycket mer tid till annat.

Jag vet att jag inte är ensam om att ha haft ett tufft år och det har, iallafall för mig, inte enbart varit tufft ekonomiskt, utan även psykiskt. Att inte kunna träffa vänner och familj på samma sätt har verkligen tagit hårt på mig, men förhoppningsvis så är vi på väg ut denna pandemi.

Som sag, jag jobbar på ICA och trivs väldigt bra. Hur blir det med fotograferingen undrar ni? Jag har tagit upp det igen, men jag kommer inte att köra heltid igen, inte på ett bra tag iallafall. Stressen över ekonomin och jagandet av uppdrag tog verkligen  knäcken på mig, det känner jag nu i efterhand. Så jag kommer att fortsätta fotografera, men under mina villkor, det som JAG tycker är roligt och inte göra det för att jag MÅSTE få in pengar.

Mitt första uppdrag på flera flera månader har landat och jag ska fota för ett företag som heter Leechstore, de har sportfiskeglasögon och det är just dessa jag skall fota.

Det blir ett roligt uppdrag då jag aldrig fotat glasögon innan 🙂

Vi hörs hörni